A Facebook által nemrégiben kiadott PHP gyorsító eljárás mely segítségével gyorsabbá válhatnak az ilyen hatalmas tömeget kiszolgáló oldalak. Az eljárás lényegében nem tesz mást mint , hogy az eddigi PHP szkriptet átfordítja C++ kódra majd ebből csinál gépi kódot. Ezen lépések között , mint ahogy a képen látszik is, több helyen gyorsító eljárásokat hajt végre.

 

 1.Ábra: Az eljárás lépései

A nagy lényege az egésznek , hogy az egész eddig PHP kódra ráengedjük a Hiphop-ot , Amely ezeket a lépéseket elvégzi nekünk, amennyiben mindent rendesen feltelepítettünk. A végeredmény és a lépések számunkra el vannak fedve. A hivatkozás ezután is az eddigi .php állomány lesz. De már az egész a hiphop szerver-részen fog futni és már C++ az egész.

 

Szerző: Resty666  2010.05.01. 18:35 Szólj hozzá!

Címkék: php programozás

A bejegyzés trackback címe:

https://resty.blog.hu/api/trackback/id/tr271966923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Google PageRank
süti beállítások módosítása