A 25-as fõúton Egerbe érve a Mátyás Király út elején az elsõ szembetûnõ látvány az Imola Lakáskerámia Kft. Épülete. Az országosan elismert cégcsoport a kerámia szakma két emblematikus szakemberével együtt munkálataink minõségi kerámiával történõ ellátásával, és a lakosság igényes kiszolgálásával hozta létre üzletét. Az elmúlt idõszak igazolta a döntés helyességét, a szalon a város és a vonzáskörzetének meghatározó szereplõje lett, de kiterjedt üzleti kapcsolatainak köszönhetõen, országosan is ismert lett a burkolóanyagok piacán.

Szerző: Resty666  2010.08.31. 17:29 Szólj hozzá!

Címkék: konyha eger kád fürdőszoba zuhany kültéri beltéri kabin csempe kerámia imola burkolat zuhanykabin fuga beépíthető fugázó hidromasszázs padlólap imolaker hidromasszázskád

A bejegyzés trackback címe:

https://resty.blog.hu/api/trackback/id/tr902262192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Google PageRank
süti beállítások módosítása