Telepítési útmutató:

Én Ubuntu alatt próbáltam az egészet.

FONTOS!!!! 64-BIT!!!!! Ezt több helyen is hangsúlyozzák, ennek ellenére könnyű belefutni! Tapasztalat! :)

 

Nos, ha addig megvagyunk , hogy fent van a 64-BIT -es Ubuntu, akkor célszerű egy gyors frissítéssel kezdeni, hagyni , hogy minden komponensből a legújabb legyen fent , ami alapban benne volt az installálásban. Újraindítás... stb.

Ezek után, terminál nyit:

És ctrl + v ezt :)  (Elég jó leírásból szedtem össze, persze ha roszkor írunk rossz helyre dolgokat azzal is el lehet vacakolni)

Sudo su után (admin)jelszót fog kérni. Ezek után végig le kell futnia, néhány lépés után még fog kéredzősködni, de ha jól emlékszem csak y/n és persze minenhol y ha szeretnénk felinstallálni mindent. Amennyiben valahol hibáztam volna itt a leírás.

 

Ezután ismét frissítések. És léphetünk is tovább.

Persze ha már eleve is ubuntun dolgozunk(64-bit !!!! és 9.10 vagy újabb) akkor nem kell ezt teljesen végigcsinálni, bár ajánlott :) De azoknak itt a lista, hogy mire van szükség!

 

 

Szerző: Resty666  2010.05.01. 19:08 Szólj hozzá!

Címkék: php programozás

A bejegyzés trackback címe:

https://resty.blog.hu/api/trackback/id/tr411966981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Google PageRank
süti beállítások módosítása