Futtatás:

Trükkös, mivel minden újraindításkor be kell sajnos pár dolgot állítani. Kis segítség. Persze ezeket mind Terminálba kell beilleszteni :)

Ezek után már csak annyi a dolgunk, hogy kipróbáljuk pár php-t! :)

Amiket előzőleg a /opt/hiphop-php/src mappába mozgattunk (elnavigálunk cd, ls és TAB utasítás segítségével oda , ahol a mozgatni kívánt fájl található, majd mv fájlnév.kiterjesztés /opt/hiphop-php/src  Nem kell megszólni, én csak így tudom, de építű jellegű kritikát nagyon szívesen fogadok ;) )

Maga a futtatás egy fordítással indul:

hphp/hphp fájlnév.php --keep-tempdir=1 --log=3

így egy ideiglenes mappába fogja tárolni ( sajnos végleges mappás verzió  valamiért nem akart sikerülni nekem, de ha meglesz akkor megosztom :) )

majd ezek után az ideiglenes mappából lehet szerverként futtatni vagy ahogy szeretnénk, itt megtalálhatóak a további módok.

/tmp/hphp_p6vSsP/program -m server -p 8080

ebben aza esetben az ideiglenes mappa neve a hphp_p6vSsP volt, ezt mindig újragenerálja !!!

És most már kész is van :) El is érhető:

http://localhost:8080/test.php

Személyes próbáim csak a helyi gépen történő tesztelésig tartottak. De azért remélem annak aki ki akarja próbálni nagyban annak is segít! :)

 

Szerző: Resty666  2010.05.01. 20:42 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://resty.blog.hu/api/trackback/id/tr921967227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Google PageRank
süti beállítások módosítása